På isen vid bron

På isen vid bron

Fr. 300 kr

Fotografisk poster

Storlek:

  • 12×30 cm, 300 kr
  • 18×42 cm, 480 kr
  • 25×59 cm, 680 kr

Fotograf: Ingemar Carlström

Motiv: På isen vid Torsöbron

Fotografens kommentar till bilden I gnistrande sol ligger jag på isen vid västra brofästet och fotograferar med ett Nikon fisheye objektiv. Till höger syns röken från Katrinefors Bruk och till vänster Sundsörn.

Fotografisk poster på exklusivt kraftigt Hahnemühle Photo Matt Fibre 200 gsm. Ett kvalitetspapper med slät, behagligt matt yta och naturlig vit, varm ton.

Måtten enligt ovan är helhetsstorlek inklusive vit kant runt bilden som är:
1 cm på 12 x 30 cm
2 cm på 18 x 42 cm
3 cm på 25 x 59 cm

Levereras omonterad i papprulle. Leveranstid 3–7 arbetsdagar.

Fri frakt.

 

Bilden kan också levereras som Fine Art print på Hahnemühle RAG papper tillverkat av 100 % bomullsfiber i numrerad, begränsad upplaga inkl. äkthetsbevis, kontakta mig för mer information.

Komplettera ditt beställda verk med en montering i ram. Bilderna monteras i svart aluminium- eller träram med äkta glas och en passepartout som ersätter den vita kanten på bilden. Glaset i ramen är ett standardglas, jag rekommenderar dock tillägget TrueColor som ger ett antireflexbehandlat museumglas vilket minskar risken för oönskade reflexer i glasytan och bilden lyfts ytterligare. Kontakta mig för mer information.

Beställ

    Tänk på att totalpriset för din beställning kommer att baseras på storleken som du väljer ihop med antalet. Priser för de olika måtten finner du i produktbeskrivningen ovan.

    Underlag för faktura och leverans