Wall art

Smycka hemmet eller arbetsplatsen!

Här kan du köpa några av mina favoriter från fotograferingar. Just nu bygger vi upp webshopen med ett sortiment av bilder. Registrera dig för mitt nyhetsbrev så får du information om nyheter. Jag gör utskrifterna själv i egen printstudio där jag använder professionell utrustning och material av hög kvalitet. Jag gör utskrifter dels som Fotografisk poster, dels som Fine Art print.

Fotografisk poster beställer du enkelt genom att klicka på bilden och välja storlek. Jag gör utskriften på ett kraftigt Hahnemühle Photo Matt Fibre 200 gsm. Ett kvalitetspapper med slät, behagligt matt yta och naturligt vit, varm ton.

Vill du beställa bilden som Fine Art print kontaktar du mig. Fine Art print gör jag om du vill visa din bild på bästa sätt och vill att den skall hålla i många år. Begränsad numrerad upplaga med äkthetsintyg. Här använder jag papper av 100 % bomullsfiber från Hahnemühle.

I båda fallen använder jag EPSON Ultrachrome pigmentbläck som ger utskrifter med levande intensiva färger och fina detaljer.