Företag, organisationer, videoproduktion

Bild och video som visar ditt företag, produktion, produkter, installationer och personal. För webbplats, sociala medier eller tryck.

Videoproduktion

Videoproduktioner med videokamera på marken och drönare i luften. Beskrivning av verksamhet, produkter, lokaler, installationer hos företagets kunder.

Ofta levererar jag videon i några olika versioner. En kort version för sociala medier och en något längre för företagets webbplats, utställningar, utbildning mm.

Jag gör all redigering själv. Text för att förtydliga där så behövs och bakgrundsmusik. Jag samarbetar med Gura Studios, Mariestad som levererar specialskriven musik där ni som min uppdragsgivare har äganderätten till musiken och kan använda den i andra sammanhang och på så sätt få en igenkänningsfaktor.

Företag och organisationer

Företagsporträtt, bilder av personal som skall användas på företagets webbplats, i sociala medier eller i annonser. För att göra det kostnadseffektivt ställer jag upp en tillfällig studio på företaget. Här kan sedan personalen fotograferas tidseffektivt.

Jag använder ofta det som kallas direktfångst direkt till en dator i studion där den fotograferade kan vara med och välja bild. Ger ett effektivt och säkert arbetsflöde.

Övriga uppdrag för företag kan vara fotografering av verksamhet, produktion, produkter, events, lokaler och fastigheter.

Jag gör också kortare videoproduktioner för att presentera företagets eller organisationens affärsidé eller exempel på installationer och arbeten hos företagets kunder.

LearningWell

Uppdrag för LearningWell att uppdatera med nya bilder för företagets bildbank. För användning på hemsida, jobbannonser, presentationer, pressbilder och tryckt material. Under några timmar fotograferade jag personal i olika situationer, mötesbilder, porträttbilder och in action-bilder.

”Ingemar hjälpte oss på LearningWell att ta fram nya bilder på våra anställda och vi är supernöjda med resultatet. Samarbetet flöt på smidigt och professionellt från första kontakt till att bilderna var levererade – mycket tack vare Ingemars proaktiva inställning och engagemang. De nya bilderna kommunicerar precis det LearningWell vill stå för. Två tummar upp!”
Alexander Carlsson
Marknad & kommunikation

Bostäder, fastigheter, gårdar

Samarbetar med företaget DIAKRIT som levererar bild och film till mäklarföretagen.

Jag fotograferar interiör- och exteriörbilder, översiktsbilder, livsstilsbilder, detaljbilder och skymningsbilder.

På senare år har det blivit mer vanligt med 360-graders panoramabilder där betraktaren kan flytta sig mellan rummen. Bra service från mäklaren där potentiella köpare snabbt kan bilda sig en uppfattning om objektet innan visning.

Vid gårdsfotografering är själva gårdsbilden viktig där bostadshus, ekonomibyggnader mm visas. Här är drönaren ett viktigt hjälpmedel. Bilder på skog och åker görs ofta i en kombination med kamera på marken och drönare i luften.

Se panoramafotografering för interaktiv bostadsvisning