Om
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.0.7,vcwb,woocommerce-no-js,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Min historia

Passionerad fotograf med uppmärksamhet på detaljer. Fånga ögonblicket när allt faller på plats och samverkar i harmoni.

Första kamera när jag var 10 år och fotograferade analogt. Arbetade i mörkrum med framkallning. Använder fortfarande min analoga Hasselblad 203FE och har idag ett eget mörkrum.

Fotograferar i huvudsak digitalt sedan många år och har mycket nytta av att ha växt upp med den analoga tekniken. Fotograferar allt digitalt i RAW och framkallar i ADOBE Lightroom.

Grunden i mitt fotograferande har varit resor till spännande och vackra platser. Under senare år har jag allt mer intresserat mig för porträttfotografering. Gått utbildningar och byggt min egen studio. Kompletterat med blixtutrustning för porträttfotografering utomhus.

Intresset för porträtt ledde till att jag kände behov av en egen printstudio. Har byggt upp den med printer för FineArt Print på högkvalitativt papper där en av mina absoluta favoriter är bomullspapper från det tyska pappersbruket Hahnemühle, etablerat år 1584. Ett mycket vackert papper med arkivbeständighet i över hundra år. Kompletterade med egen ramverkstad.

För några år sedan började jag intressera mig för fotografering med drönare. Ger ett bra komplement till bilder fotograferade från marken. Använder DJI Mavic Pro 2 med en kamera som utvecklats tillsammans med Hasselblad. Denna maskin gjorde i sin tur att jag började producera film. Levererar idag film och bild med hjälp av drönaren i luften och en filmkamera på marken. Redigerar film med ADOBE Premier Pro.

CARLSTRÖM FILM & BILD

Lite om mitt företag

Jag driver verksamheten som enskild näringsverksamhet med mig som ägare och resurs. Jag arbetar från ax till limpa, fotograferar och filmar, redigerar bilder, lägger text och musik i filmproduktionen, printar och ramar in bilder. Jag samarbetar med andra företag och personer där så behövs för att kunna göra en komplett leverans till uppdragsgivaren. Godkänd för F-skatt.

Porträttfotografering0

Foto- & Videoproduktion0

Fine Art Print0